HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2. El Dedektör

06-04-2023 17:24
2. El Dedektör

2.El Dedektör

Dedektör denilince akla gelen ilk marka olan dedektörburada olarak, piyasada bulunan en temiz 2.el dedektör cihazlarını kullanıcılarımıza sunuyoruz. Satışını yapmış olduğumuz XP, Garrett, Minelab, Quest, Nokta dedektör markaları başta olmak üzere az kullanılmış, faturalı, garantisi devam eden dedektör ve pointerları ikinci el olarak dedektörburada farkı ve güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Ayrıca artık kullandığınız dedektöre ihtiyaç duymuyorsanız, elinizdeki dedektörü nakit paraya çevirmek istiyorsanız veya elinizdeki detektörden memnun kalmadınız ve artık değiştirmek istiyorsanız da bizimle iletişime geçerek elinizdeki dedektörü değerlendirebilirsiniz. Bunun için bu formu doldurarak bizden bir fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

2.El Dedektör Fiyatları

Çoğu elektronik cihazda olduğu gibi 2.el dedektör fiyatlarını etkileyen temel faktörler bulunmaktadır. Bu faktörler, cihazın temizliği, eksiksiz olması, garanti ve cihazın kozmetik durumudur. Dedektörburada olarak çok fazla yıpranmış, kullanımdan kaynaklı sorunlu ve garantisi bitmiş cihazları firma prensibi gereği almıyor ve satmıyoruz.

 

 xp orx ekran

 

Son derece hassas cihazlar olan dedektörlerin temiz ve iyi kullanılmış olması gerektiğini düşünmekteyiz. Kullanımdan kaynaklı sorun yaşamış olan cihazlarda bu durum kalıcı olabiliyor. Tercih edeceğiniz ikinci el dedektörün daha öncesinde bakım veya onarım işlemi yapılmamış olmasına da dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

2. El Dedektör Alınır Mı?

2.el dedektör alınır mı sorusu kullanıcılar tarafından en çok merak edilenlerin başında gelmektedir. Artan döviz kurları sebebi ile yurt dışı menşeili dedektör modellerinin fiyatları oldukça yükselmiştir. Bu yüzden de kullanıcılar bu markaların 2. El modellerine yönelmiştir.

XP, Garrett, Quest markaları başta olmak üzere birçok markanın Türkiye Distribütörü olduğumuz için bu markaların teknik servis hizmetleri de kendi bünyemizde verilmektedir. 2.el dedektörler tarafımızca teslim alınmadan önce teknik servis ekibimiz tarafından herhangi bir teknik sorun bulunup bulunmadığına dair kontrol edilmektedir.

Sorunun cevabına gelecek olursak; Eğer ilgilendiğiniz 2.el dedektörün garantisi var ise, kullanım kaynaklı bir sorunu bulunmuyorsa teknik servis harici herhangi bir yerde bakım-onarım işlemi yapılmadıysa o dedektörü satın alabilirsiniz.

Dedektörburada olarak garantisi bulunmayan, işlem görmüş, kozmetik olarak kötü durumda bulunan cihazları alıp-satmadığımızı belirtmeliyiz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.