HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Altın Dedektörü Fiyatları

09-11-2023 13:43
Altın Dedektörü Fiyatları

Altın Dedektörü Fiyatları ve Modelleri

Altın dedektörü fiyatları, dedektörün teknik özellikleri, marka prestiji ve kullanım amacına göre değişkenlik gösterir. Bu bölümde, popüler altın dedektörü modellerini inceleyerek, hangi dedektörün bütçenize uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız. Ayrıca, her bir modelin özelliklerini ve avantajlarını açıklayarak en iyi seçeneği bulmanıza yardımcı olacağız.

Garrett Axiom Altın Dedektörü: Geçtiğimiz sene Garrett dedektör tarafından üretilen ve satışına başlanılan model yüksek frekansı ile küçük boyutlardaki altın parçacıklarını dahi tespit edebilme yeteneğine sahiptir. Garrett Axiom altın dedektörü hakkında detaylı bilgi edinebilmek için bu videomuzu izleyebilirsiniz.
XP Deus 2: XP metal dedektörleri hızlı çoklu frekans teknolojisini metal tespit dedektörleri arasında kullanan ilk marka olmayı başardı. 2023 yılı başlarında piyasaya sürdüğü deus 2 dedektör modeli birçok farklı başlık ve aksesuara sahiptir. Birçok farklı frekansta çalışabilen deus 2 dedektör altın parçacıklarına duyarlıdır.
Quest V80: ABD menşeili üretici Quest markası, çoklu frekans modeli olan V80 dedektör modeli ile altın dedektörleri arasına kolay kullanım ve tasarımsal olarak gayet rahat taşınabilir bir model eklemiştir.
Minelab GPX 5000: Altın tespiti yapmak isteyen kullanıcılar tarafından oldukça tercih edilen GPX 5000, uzun süredir piyasada olması sebebiyle birçok olumlu kullanıcı yorumuna sahip bir modeldir. 
Sonuç olarak, altın dedektörleri konusunda bilinçli bir seçim yapmak için bu rehberi kullanabilir ve altın avı maceranızı daha verimli hale getirebilirsiniz.
 
 XP Deus 2 ana kontrol ünitesi

Dedektör Fiyatları

Dedektör fiyatları, genellikle özelliklere, markaya ve kullanım alanına bağlı olarak değişiklik gösterir. Altın dedektörleri, genellikle diğer metal dedektörlerine göre daha özel ve hassas özelliklere sahip olduklarından fiyatları da değişkenlik gösterir. Yazımızda, farklı fiyat segmentlerindeki altın dedektörlerini inceleyerek, bütçenize uygun olanı seçme konusunda size rehberlik edeceğiz. Satın alınacak define cihazı fiyatına göre değil, sahip olduğu teknoloji, kullanım kolaylığı, taşınabilme durumu ve kullanım amacına uygun olup olmadığı gibi etkenler göz önünde bulundurularak seçilmelidir. Sizin için en iyi define dedektörü bu etkenler göz önünde bulundurularak yapılan seçimdir. Define dedektör fiyatları ile ilgili bilgiler marka ve model olarak değişim göstermektedir.
 
Fakat başlıca şu şekilde sıralayabiliriz;

Nokta Dedektör : 6520 TL
Quest Metal Dedektörleri : 354 Dolar
XP Metal Dedektör : 650 Dolar
Minelab Metal Dedektör : 390 Dolar
Garrett Metal Dedektör : 295 Dolar

Dedektör Çeşitleri

Altın dedektörleri, genellikle yüksek frekanslı ve hassas özelliklere sahip özel dedektörlerdir. Dedektör çeşitleri arasında altın dedektörleri, altın madenleri veya antik altın eserleri bulma amacıyla kullanılan özel modellerdir. Dedektör çeşitleri;
Olacak şekilde sıralanabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.