HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dedektör Fiyatları 2024

29-04-2022 17:01
Dedektör Fiyatları 2024

Dedektör Fiyatları

Dedektör fiyatları konusu kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konuların başında gelmektedir. Hedeflenen metal türünü aramaya uygun dedektör seçimi yapıldıktan sonra sıra dedektör satın alma işlemi yapmaya gelir. Çoğu alanda olduğu gibi metal dedektörlerinin de birçoğu döviz kurları ile işlem görür ve bu da fiyatları döviz kurlarına entegre bir şekilde etkilemektedir.
 
Xp orx dedektör

Dedektör Seçimi

Dedektör fiyatları konusundan daha önemli bir konu ise doğru dedektör seçimini yapabilmektir. Genellikle en pahalı olan cihaz en iyi dedektör olarak görülmektedir. Bu sıklıkla yapılan bir hatadır. Çünkü ürün fiyatlarını etkileyen birçok dinamik mevcuttur. En basit şekilde ithal cihazların kargolanma şekli bile dedektöre ödenen gümrük masraflarını arttırmakta ve bu da ürünün satış fiyatını etkilemektedir. Bu sebeple amacınıza en uygun dedektör kişi için en iyi dedektördür.
 
Eğer ki bir derin arama hedefliyorsanız, 4 metreden derin bir arama yapacaksanız bir dedektör seçimi yapmak yerine yeraltı görüntüleme cihazı bakmanız daha sağlıklı olacaktır. Günümüz teknoloji şartları ile bilinen en derin dedektör maksimum 4 metreye kadar tespit yapabilmektedir.

En İyi Dedektör modelleri Fiyatları

Tek para aramaları için kullanılan dedektör modelleri günümüz döviz kurları ile ortalama 6000 tl gibi bir fiyattan başlamaktadır. Modelleri sıralayacak olursak;
  • Nokta Makro Simplex Dedektör: 5900 TL
  • Quest X5 Dedektör 28 cm Başlıklı: 354 USD
  • Minelab Go find 44 Dedektör: 340 USD
  • Quest X10 Pro Metal Dedektör: 425 USD
  • Garrett Ace 300i Dedektör: 520 USD
  • XP Orx Dedektör x35 22cm Başlıklı: 700 EUR
 
Şu an için alınabilecek en uygun ve en başarılı modelleri bu şekilde sıralayabiliriz. Döviz kurlarındaki hareketler bu fiyatları etkilemektedir. 

Dedektör Nereden Alınır?

Bir metal tespiti yapmak istiyorsanız fakat model ve fiyat konusunda aklınızda soru işaretleri varsa dedektörburada olarak her zaman yanınızda. Satış öncesi ve satış sonrası amaca uygun en iyi dedektör için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.