HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Deus 2 Dedektör Özellikleri Ve Tanıtımı

17-11-2021 12:33
Deus 2 Dedektör Özellikleri Ve Tanıtımı

Deus 2 Dedektör

Hem ülkemiz hem de dünya genelindeki dedektör kullanıcılarının başlıca tercihlerinden olan Xp metal dedektörlerinin deus serisi yenilendi. Xp metal dedektörleri Türkiye yetkili Distribütörü olarak deus 2 modelinin incelemesini değerli okurlarımıza sunmaktan gurur duyuyoruz. Şimdiden keyifli okumalar.

Yeni Deus

 

 

Yeni deus modelinin önceki seriden ve diğer tüm metal dedektörleri modellerinden en büyük farkı ‘Fast Multi Frekans’ yani Hızlı Çoklu Frekans özelliğine sahip olmasıdır. Bu yeni özellik ile kullanıcı manuel olarak frekans seçmek yerine cihaz bu işlemi otomatik olarak gerçekleştirebilecek. Bu da arazide daha kolay ayrımı ve aramaları özelliştirmeyi kullanıcıya sağlayacak. Eğer eski modellerdeki manuel frekans seçime alıştıysanız, deus 2 modelinde 4 – 45 kHz arası seçilebilir frekanslar da mevcut olacak.


 

deus 2 dedektör fast multi frekans grafik

 

 

 

Yukarıdaki grafik, hızlı multi frekans programlarının avantajını ve frekansa bağlı olarak hassasiyeti ve demir ayrım kapasitesini göstermektedir. Bu grafik, arazi şartlarına ve kullanılan programa göre değişiklik gösterebilmektedir.

 

 

Deus 2 Dedektör Özellikleri

 

Bir önceki paragrafta bahsettiğimiz fast multi frekans özelliği dışında başlıca deus 2 özellikleri sıralayacak olursak;

 

  • 3 farklı fmf başlık
  • Dünyadaki ilk tamamen kablosuz Fast multi frekans dedektörü
  • 20 metreye kadar su basıncına dayanıklılık
  • Kafa Kemik yapısına uygun BH-01 kulaklık
  • 750 gram ağırlık
  • Mi-6 pinpointer ile kablosuz uyumluluk

Olacak şekilde bir sıralama yapılabilir. Ayrıca yeni çıkacak olan Ws6 kablosuz kulaklık ile entegre bir şekilde çalışabilme özelliği de vardır. Ws6 kablosuz kulaklık kontrol paneli ile deus 2 cihazınızı kullanabilirsiniz.

 

 

Deus 2 dışında, xp deus, xp orx, gmaxx 2 dedektör modelleri de xp metal dedektörleri markasının en çok sevilen ve en çok kullanılan verimli, performansı yüksek cihazlardır.

 

Xp metal dedektörleri yetkili distribütörü dedektorburada.com olarak Yetkili distribütör harici alınan cihazların garanti kapsamına girmeyeceğini tekrardan hatırlatmak istiyoruz. Maalesef ki piyasada bulunan dolandırıcılar tarafından sahte internet siteleri ve sahte satıcı profilleri açıldığı tespit edilmiştir. Kullanıcılarımızı bu konuda tekrardan uyarıp alışveriş yapacakları kişi ve kuruluşları araştırmaları gerektiğini hatırlatmak isteriz.

 

Tüm dedektör modelleri, alan tarama cihazı, yer altı görüntüleme cihazı, altın eleme seti, su altı dedektörü, pointer dedektör gibi yer altı tespitine dair tüm cihazları birçok markanın distribütörlüğünü yapan dedektorburada.com’ dan güvenle temin edebilirsiniz.


 



 

 

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.