HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

XP Metal Dedektörleri

14-02-2022 17:55
XP Metal Dedektörleri

XP Metal Dedektör Modelleri

XP metal dedektör modelleri, 1998 yılından bu yana üretim yapan XP dedektör markasını sizlerle buluşturmayı başarıyor. Kalite, kullanışlılık ve yüksek performans sağlayan metal dedektörleri üreten markanın güç ve ergonomi konusunda iddialı olduğunu ifade etmek gerekir. Her modelinde kullanıcı odaklılığı önemserken metal arama sürecini de başarılı kılar. Uzman ve deneyimli dedektör ekibiyle birlikte müşterilerin tüm beklentileri karşılayacak çeşitli metal dedektörleri tasarlanmakdadır. XP metal dedektörlerinin en önemli özelliği; performans, güç, ayrım ve ergonomidir. XP Deus, kullanıcı dostu bir tasarıma sahip ve en iyi performansı sunan bir metal dedektör modelidir. XP Metal Dedektörünün üretmiş olduğu Deus modeli; derinlik, hız, hafiflik ve tamamen kablosuz özellikleri ile sektöre yeni bir boyut kazandırmıştır.

XP Deus 2 Dedektör

XP Metal dedektörlerinin, metal dedektörleri içerisinde çığır açan yepyeni modeli deus 2 dedektör ile artık su altı aramalarda da xp dedektör kalitesini kullanabileceksiniz. Yeni eklenen özellikleri ile tamamen kablosuz çalışabilme özelliğini deus 2 dedektör ile kullanmaya devam edebileceksiniz.

Deus 2 dedektör ayrıca eş zamanlı ve çoklu ( multi frekans ) frekans çalışma özelliğine sahip ilk metal dedektörü olarak dedektör modelleri arasında yerini aldı.

XP Deus Dedektör Modelleri

Fransa merkezli bir marka olan XP dedektör, çeyrek asırlık tecrübesini kullanıcılara daima daha iyiyi sunma anlayışıyla ön plana çıkarır. Bu çerçevede tasarlanan Deus dedektör modelinin hafiflik ve kablosuz çözümler sunması konusunda iddialı olduğunu ifade etmek gerekir. Farklı arama modları ile çalışmayı sağlarken kontrol ünitesi olmasa da performansı sürdürür.

XP Deus dedektör modelleri katlanabilir ( Yalnızca başlık ) seçenekler sunmaları ve batarya ömrünün çok ideal olmasıyla bilinmektedir. Kötü hava koşullarına dahi dirençli bir model olarak kabul edilen XP Deus dedektör ile siz de metal arama sürecini eşsiz bir noktaya taşıma şansına sahip olabileceksiniz.

XP ORX Dedektör Modelleri

XP ORX dedektör, en çok tercih edilen modeller arasında yer almayı başarmıştır. Teknolojik metal dedektörü olmalarının yanı sıra ultra hafif olmaları da dikkat çekicidir. Kullanım sırasında ideal ara yüzü sayesinde başarıyı ön plana çıkarır. Bu modellerde gerçekleşen yazılım güncellemesi sayesinde daima kullanışlı bir sonuca ulaşmak mümkündür.

Bütçe dostu ve arama – tarama esnasında maksimum performans sağlamayı başaran XP ORX dedektör modelleri ile siz de ihtiyaçlarınıza cevap verebileceksiniz. Hassasiyet seviyesi modele bağlı olarak değişen XP ORX ile kusursuzluğu yakalamanın tam zamanı!

xp orx dedektör

XP Dedektör Fiyatları

Dedektör satın alırken kaliteli ve kullanışlı bir seçenekten fayda sağlamak mı istiyorsunuz? O halde hem ihtiyaçlarınıza uygun hem de bütçenize en iyi şekilde cevap verecek bir model seçmeye ne dersiniz? Dedektör Burada olarak sizlerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek modelleri ön plana çıkarıyoruz. Böylelikle define arama ve diğer bütün konularda sizlerin beklentilerine cevap veriyoruz.

XP dedektörler ile alakalı merak ettiğiniz bütün detaylara cevap vermek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel çözümlerimizle sizlere destek olurken en kaliteli ürünlerle buluşmanızı sağlıyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.